Ένα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο γλυκάκι για όλους εμάς τους λάτρες του καρπουζιού. Να τι θα χρειαστούμε:
Υλικά
2 φλυτζάνια πολτό καρπούζι
1 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλυτζάνι λάδι
Μισό φλυτζάνι μέλι
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το καρπούζι. Ανακατεύουμε τον πολτό του καρπουζιού με το αλεύρι και το αλάτι. Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι για να κάψει. Ρίχνουμε κουταλιές από τον χυλό του καρπουζιού και τον τηγανίζουμε. Πριν σερβίρουμε τις τηγανίτες μας, τις περιχύνουμε με το μέλι και λίγο κανέλα.