desmwtes psuxwnΟι Δεσμώτες Ψυχών, αποτελούν το 5ο βιβλίο της αγαπημένης μας σειράς. Ομολογώ ότι μετά το τέλος του τέταρτου βιβλίου είχα περισσότερη αγωνία για την συνέχεια, οπότε καταλαβαίνετε την ανυπομονησία μου όταν ξεκίνησα το Δεσμώτες Ψυχών. Η συγγραφέας με είχε αφήσει με μια πικρή γεύση και περίμενα να με αποζημιώσει, όπως και έκανε.

Διαβάζοντας κανείς την υπόθεση του βιβλίου καταλαβαίνει πόσο έντονο θα είναι το περιεχόμενο του. Η Ρόουζ, άφησε ένα πεθαμένο, όπως νόμιζε Ντιμίτρι και επιστρέφει πίσω στην ζωή της στην ακαδημία και στην αγαπημένη της φίλη Λίζα. Αποφοιτούν και οι δύο τους από την πολύπαθη ακαδημία, που έζησαν μερικές από τις πιο όμορφες αλλά και τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής τους και ξεκινούν την καινούργια τους ζωή στο παλάτι.

Όμως, εκκρεμότητες από το παρελθόν, που πίστευαν πως ήταν πια ξεγραμμένες έρχονται για να της αναστατώσουν άλλη μία φορά. Ο Ντιμίτρι ζει και θα κάνει τα πάντα για να την πιάσει και να την σκοτώσει. Η Ρόουζ προσπαθεί να ζήσει την ζωή της με τον φόβο της απειλής του, μπαίνοντας σε έναν νέο μπερδεμένο έρωτα, ενώ η Λίζα και ο Κρίστιαν προσπαθούν να κάνουν αποδεχτή σε όλους την σχέση τους. Επιπλέον οι δύο καρδιακές φίλες μαθαίνουν περισσότερα για το χάρισμα της Λίζα. Και εκεί που όλα κυλούσαν κάπως αρμονικά το σκάνε ξανά.

Το 5ο βιβλίο της σειράς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα 4 προηγούμενα. Είναι το ίδιο δυνατό, συναρπαστικό και έντονο. Για άλλη μια φορά η Richelle Mead μας καθηλώνει με την ασταμάτητη πλοκή. Οι σχέσεις των ηρώων δυναμώνουν μέσα από τα πλούσια συναισθήματα που τους προκαλούν, οι αλλεπάλληλες εξελίξεις και εκπλήξεις. Οι ανατροπές ακολουθούν η μία την άλλη στον αγώνα της Ρόουζ να σώσει τον μοναδικό άντρα που αγάπησε ποτέ πραγματικά. Τα εμπόδια που συναντάει είναι αρκετά και μεγάλα αλλά δεν το βάζει κάτω, γιατί έτσι είναι η Ρόουζ. Παλεύει με τα συναισθήματα της, με τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και με τις συνεχείς αποκαλύψεις που περιμένουν στο τέλος της κάθε σελίδας για να φανερωθούν.

Ναι, διάβασα και αυτό το βιβλίο με κομμένη την ανάσα. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Το αναπάντεχο τέλος με συντάραξε και μπορώ να σας πω ότι με έκανε να δακρύσω. Για άλλη μια φορά η συγγραφέας με άφησε με το στόμα ανοιχτό, να περιμένω την συνέχεια με περισσότερη αγωνία από ποτέ. Όταν η αγάπη και η αφοσίωση κυλάνε βαθύτερα από το αίμα τα πάντα είναι δυνατά.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΟΟΥΖ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ

Χριστίνα Μιχελάκη

Ονομάζομαι Χριστίνα, όπως πολύ καλά βλέπετε και ζω στο όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι σύζυγος και χαζομαμά. Αγαπάω πολύ την λογοτεχνία για αυτό όπου σταθώ και όπου βρεθώ, είμαι με ένα βιβλίο στο χέρι. Μην με ρωτήσετε ποιος είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας γιατί είναι πολλοί! Ως αθεράπευτη ονειροπόλα, πολλές φορές οι ιστορίες που παλεύουν μέσα στο κεφάλι μου με συνεπαίρνουν. Γι΄ αυτό και γω της γράφω δίνοντας τους πλήρη ελευθερία. Το πρώτο μου βιβλίο έχει τίτλο Τα Αστέρια Του Πεπρωμένου, ενώ άλλες συμμετοχές μου μπορείτε να βρείτε στις ανθολογίες, Το ξύπνημα, Σκοτάδι, Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI,που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Συμπαντικές διαδρομές, αλλά και στο site thebluez.gr.

Διαβάστε περισσότερα