Μια γουλιά από το Μερτικό των Αγγέλων

Γράφτηκε από την

Η πολυαγαπημένη συγγραφέας, κυρία  Μάρθα Πατλάκουτζα, κατά την περιοδεία της για την προβολή του νέου της βιβλίου “To μερτικό των αγγέλων», το οποίο κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις ΕΞΗ, την Παρασκευή Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποίησε παρουσίαση του νέου της συγγραφικού έργου στο café πολύχωρο  «Αίτιον» στην Αθήνα λίγα μέτρα από τον σταθμό του μετρό Ακρόπολη.

Το bookiα.gr κάλυψε με φωτογραφικό υλικό και ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης.

Το aylogyrosnews.blogspot.gr ήταν ο χορηγός επικοινωνίας για την προβολή της εκδήλωσης.

 

TOMERTIKOTONAGGELON1

Η  κυρία Ισμήνη Λαμπροπούλου, ιδιοκτήτρια των εκδόσεων ΕΞΗ, προλόγισε καλωσορίζοντας τους φίλους κι επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η  ηθοποιός, κυρία Αλίκη Παπαχελά και ο συγγραφέας και δημοσιογράφος κύριος Παύλος Ανδριάς, παρουσίασαν την βασική δομή του μυθιστορήματος στους αναγνώστες, καθώς ανέλυσαν και τα επιμέρους θέματα που θίγει η συγγραφέας με την πένα της μέσα από το συγγραφικό έργο της. Επίσης  η κυρία Λαμπροπούλου μίλησε τους λόγους που την ώθησαν στην επιλογή καθώς κι τα στάδια έκδοσης του βιβλίου.

Μιας κι ο αναγνώστης από τις πρώτες σελίδες κι άλας  σύντομα θα ανακαλύψει ότι πρόκειται βαθιά συναισθηματική διήγηση. Ακολουθείστε τα βήματα του Κωσταντή σε ένα ανατρεπτικό ταξίδι, μια ολάκερη ιστορία ζωής. Σε σημαντικές στιγμές της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας αλλά κι σε γραφικές γωνίες της Ευρώπης κατά τα χρόνια την μετανάστευσης Κατοχή, κακουχίες, πείνα, μοναδική λύτρωση ο θάνατος.. Η Οδύσσεια της ψυχής του ξεκινά ως ανθρακωρύχος στη Βαυαρία. Αναζητά τον έρωτα στο Παρίσι. Χάνεται στο μαγικό χάδι μιας γυναικείας ύπαρξης, στο βελούδινο κορμί της.❤ Για το κυνήγι ενός ονείρου θα ρισκάρει τα πάντα..

TOMERTIKOTONAGGELON

Ακολούθησε  σχολιασμός με τους φίλους αναγνώστες και υπογραφή βιβλίων.

TOMERTIKOTONAGGELON5 Καλοτάξιδο και πάντα επιτυχίες!

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα