Ο ανυπότακτος καουμπόι - Katherine Garbera

Γράφτηκε από την

rancher untamed katherine garberaΜια δημοπρασία, ένας πλειστηριασμός για καλό σκοπό.

Μια πλούσια κληρονόμος, κρυμμένη υπό την εικόνα του κοριτσιού της διπλανής πόρτας.

Εκστατική λαγνεία, ρομαντικές πινελιές και “western” υπόβαθρο στο Κόουλ’ς Χιλ.

Το λάτρεψα! Αρκετά καλό για το είδος του, τόσο που θέλω να διαβάσω κι άλλα έργα της συγγραφέως.

Contemporary λογοτεχνία! Συμπαθητικοί - αληθινοί χαρακτήρες που παλεύουν με την καθημερινότητα, τις ενδόμυχες σκέψεις τους καθώς ο έρωτας θριαμβεύει. Η χημεία μεταξύ πρωταγωνιστών αναμφίβολη σε σημείο που σαγηνεύει τον αναγνώστη από τις πρώτες κι όλας γραμμές χάνοντας την αίσθηση του χρόνου κατα την ανάγνωση του. Ένα βιβλίο που μιλάει για το πάθος, την απόλαυση, την ανεξαρτητοποίηση και την λογική διαχείριση της σχέσης δυο διαφορετικών χαρακτήρων μπρος σε μια απρόσμενη κατάσταση.

«Ο ανυπότακτος καουμπόι» ή αλλιώς «Rancher Untamed» είναι το πρώτο τεύχος από την σειρά Cole's Hill Bachelors, από την Katherine Garbera. Η Φιλίπα Χάμιλτον-Χοφ κρύβεται από τον αυταρχικό  πατέρα της στο Τέξας. Τέσσερα χρόνια εργάζεται ως νταντά στην προσπάθεια της να επιβιώσει μέχρι να συμπληρώσει το κατάλληλο ηλικιακό έτος ώστε να επιστρέψει στην Αγγλία για να διεκδικήσει νόμιμα την κληρονομιά της. Γνωρίζοντας ότι θα ταξιδέψει στα πάτρια εδάφη, η Πιπ αποφασίζει να  συμμετέχει ετήσια φιλανθρωπική δημοπρασία. Υποβάλει μια μικρή περιουσία ως προσφορά στον Ντιέγκο Βελάσκες ως έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Περνούν μία μαγική νύχτα. Η έλξη τους είναι αμοιβαία. Όμως η Πιπ πρέπει να διεκδικήσει τη θέση της στην βαθύπλουτη οικογενειακή επιχείρηση. Γεγονός που πιθανόν θα φέρει ρήξη στις προσωπικές σχέσεις αλλά κι θα αναστρέψει την καθημερινότητα της στο ράντσο. Ντιέγκο υποστηρίζει απίστευτα την επιστροφή της στην Αγγλία, αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα ενταχθεί στη νέα της ζωή. Μιας κι θέλει να διευθύνει το ράντσο της οικογενείας του. Πως είναι δυνατόν ένας καουμπόι να απαρνηθεί τα άλογα του; Η αριστοκρατική Αγγλία, η επιχείρηση κοσμημάτων, τα αρχοντικά σε αντίθεση με τις εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης και οι φάρμες. Δυο κόσμοι τόσο αντίθετοι, μα ενδόμυχα ενωμένοι από την έξαψη του πάθους. Ένα γρήγορο και συναρπαστικό ανάγνωσμα, το οποίο αναμφίβολα προκαλεί αναγνωστική τέρψη.

Κυριαρχούν οι ηδονικές περιγραφές, καθώς και η αλληλοσυμπλήρωση και η κατανόηση των πρωταγωνιστών μπρος τις προκλήσεις της ζωής. Μια ιστορία, η οποία περιστρέφεται γύρω από γυναίκα που δεν φοβάται να διεκδικήσει τα «θέλω» της και το πως μπορεί να έχει μια εξαιρετική σταδιοδρομία και μια ισσοροποιημένη σχέση αν πλησιάσει τον σύντροφο της με έναν ώριμο τρόπο έναντι εγωισμού επιδιώκοντας το  καλύτερο αποτέλεσμα με ανοιχτή συζήτηση. Επίσης με γοήτευσε το γεγονός ότι συμμετέχουν στην πλοκή χαρακτήρες από προηγούμενα βιβλία της Katherine Garbera. Υπέροχο! Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΧΑΡΛΕΚΙΝ. Καλή ανάγνωση σε όλους!

Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Διαβάστε περισσότερα